Függöny

Vállaljuk házak, lakások, középületek, irodák teljes körű függönyözését, árnyékolását, minőségi szolgáltatással és egyéni szaktanácsadással.

A függöny a lakberendezés elengedhetetlen kelléke, ettől válik igazán otthonossá lakásunk. A függönynek színeiben és stílusában is harmóniában kell lennie a lakás többi elemével, így fontos megtalálni a számunkra tökéletes darabot.

A kínálat hatalmas, így ajánljuk a helyszíni felmérést és tanácsadást, ahol egyedi segítséget tudunk nyújtani a fényáteresztő és sötétítő függönyök kiválasztásában.

Helyszíni függöny felmérés Szigetszentmiklós és környékén megrendelés esetén ingyenes.

Fényáteresztő függöny

Fényáteresztő függöny

A fényáteresztő függöny beengedi és megtöri a fényt, kellemes hangulatot varázsolva lakásunkba. Nagy felületeket is takarhatnak, így a szín és a minta meghatározó. Ha fontos a fény és a kilátás, akkor egy lazább szövésű organza anyagot ajánlunk, amely jól beengedi a fényt a szobába és eleganciát sugároz.

Amennyiben a beláthatóság megakadályozása a cél, úgy egy sűrűbb szövésű anyag a jobb választás. Látogasson el üzletünkben és válogasson mindig megújuló függönykínálatunkból vagy kérjen helyszíni felmérést és tanácsadást.

Sötétítő függöny

Sötétítő függöny

A sötétítő függöny nem csak árnyékol, de kiváló dekorációként is szolgál. Így fontos, hogy színeiben és stílusában is összehangban legyen a fényáteresztő függönnyel, a falszínnel, szőnyeggel és a lakásban található egyéb textilekkel, berendezési tárgyakkal.

A sötétítő függönyök egyik speciális fajtája a black out függöny, amely teljesen kizárja a hőt és a fényt, így gyakran használják redőny helyett.

Lapfüggöny

A lapfüggönyök egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezt a függönyözési és árnyékolási megoldást a modern otthonokba ajánljuk. Készülhetnek több pályás kivitelben, mozgatható kézzel, zsinórral és motorral is.

Fényáteresztő és sötétítő anyagból is készülhet, a panelek szélességének meghatározásnál figyelembe kell venni az ablak paramétereit és a textil adottságait, így fontos a helyszín lehetőségeinek ismerete.

Római roló, Raffroló

Római roló, Raffroló

A római roló függőlegesen mozgatható függöny. Leengedve kisimul az ablak előtt, felhúzáskor vízszintesen lapolva gyűjti össze a textilt. A római rolót keresztben rúdházakba bújtatott pálcákkal lehet merevíteni, így a roló szerkezet feszesen gyűjti fel laponként az anyagot.

Készülhet fényáteresztő vagy sötétítő függönyből, attól függően, hogy a dekoráció vagy az árnyékolás a fő cél.

Minimalista és klasszikus otthonokba is megfelelő választás. A roló tervezése előtt érdemes átgondolni, hogy számunkra praktikus választás –e, egy ilyen fajta függöny, mert az ablak kinyitásakor a rolót egészen fel kell húzni a nyílászáró fölé. Kérje szakmai segítségünket, helyszíni felméréssel!

Árnyékolás

Szalagfüggöny

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny praktikus árnyékolója lehet otthonának, irodájának rendelőjének. Ezzel a belső árnyékolástechnikával a fény bejövő mennyiségét a napszaknak megfelelően tudja szabályozni. Minőségi és egyedi méretre gyártott termékek nem csak praktikusak, de esztétikusak is.

Reluxa

Reluxa

Közkedvelt, elegáns és jól bevált árnyékoló. Régebben főleg irodákban alkalmazták, de napjainkban, lakásokban is egyre gyakrabban alkalmazzák. A reluxa lamelláinak a dőlésszögét változtatva szabályozhatjuk a fény beáramlását, és gátolhatjuk meg illetéktelenek betekintését. A lamellái alumíniumból vagy fából készülnek.

Sávroló

Ezzel az új árnyékolástechnikai termékkel különlegessé varázsoljuk otthonát. A textilek felületén a sötétítő és fényáteresztő csíkok váltakoznak és a sávok mozgatásával lehet a beáramló fényt és a beláthatóságot szabályozni. Kedvelt árnyékolója a minimál stílusú lakásoknak, azon belül is a konyhákban, fürdőszobákban.

Roletta

A roletta bár az egyik legrégebben alkalmazott árnyékolási megoldás, napjainkban ismét virágkorát éli, egyaránt használható modern és hagyományos lakásokban. Anyagát, színét, mintázatát tekintve a roletta rendkívül változatos, így lakberendezési szempontból bármilyen stílusnál megállja a helyét.

Karnisok

Ablakaink díszeit nem csak a függönyök adják, hanem a karnisok is. Ahogy a függönyöknek is különböző stílusaik vannak, úgy a karnisoknak is harmonizálniuk kell otthonunkkal. A választék széles a karnisok tekintetében is.

Bótorszövet

Bútorszövet

Dekoráció

Dekoráció

A hangulatos otthon elengedhetetlen kiegészítői:

  • ágytakaró
  • díszpárna
  • asztalterítő
  • függönyelkötő,

melyeket szívesen elkészítünk egyedei igények, színek, anyagok és méretek szerint, hogy a lehető legharmonikusabbak legyenek otthonának színei.